springtime

peach

Jeg var til konfirmation igen i går, hvor jeg iførte mig dette outfit. Jeg ville gerne være “fin” i det, men følte mig bare ikke helt tilpas i noget tøj.. Kender I det? Jeg endte i denne kjole, som jeg fandt i min mors klædeskab(!). Den har en dejlig fin forårs-fersken-farve og masser af plads til, at maven kan vokse under sådan en tre-retters menu. Jeg kombinerede den fine kjole med min dejlige rå læderjakke og et par stiletter med glimmer hæl og vupti så var jeg klar til endnu et besøg i kirken.

Photobucket

Billedet er taget efter konfirmationen, så hår og make-up er ikke helt i skabet.. 🙂

10 kommentarer

 • Hvor ser du fin ud..! – og jo, kender det alt for godt, vælger også gerne tøj ud fra “plads til maven”-tricket, når jeg skal til fest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tusind tak Sanne 🙂 Når man, som jeg, har let til “baby-vom” er det altid et godt trick 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da super fed den kjole. Fedt at du kunne finde den i din mors skab 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Ja det var rigtig dejligt – især fordi den kjole jeg havde medbragt viste sig at være gennemsigtig.. ikke det helt rette til en familiefest 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Du ser jo fantastisk ud 🙂
  Og sikken skøn skøn kjole du fandt der – ved du hvilket mærke det er ? Rigtig sommeragtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tusind tak Janne 🙂 Kjolen er fra Vero Moda og er vidst købt sidste år.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du ser hammer-godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, der kan man bare se – nogen gange gemmer ens mødre faktisk på nogle gode ting 😉 Jeg har i hvert fald også selv erfaret det. Og resultatet blev jo smukt – kombinationen af den peachy kjole og rå jakke er et godt match!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tak Louise 🙂 Ja det er ikke altid helt dumt med mors klædeskab. Har bl.a. også adopteret et par tørklæder derfra i tidens løb… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

springtime