mors dag

opskrift – kyllingedeller med feta

Jeg lavede noget forleden, som jeg ellers ikke laver så tit. Frikadeller. Endda i en kyllingeversion. Jeg lavede opskriften lidt i fri hånd og det endte faktisk med at blive super lækkert, smagfuldt og saftigt. Derfor tænker jeg, at jeg vil dele opskriften med jer. Opskriften er til ca. 4 personer. Beklager på forhånd de dårlige billeder – havde snuppet mobilen med i køkkenet i stedet for dejlige Canon..

6

Det skal du bruge..

  • 400 gram hakket kylling
  • ½ løg
  • 1 æg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl. havregryn
  • 1 dl. mælk
  • ½ peberfrugt
  • 50-100 gram feta
  • 1 lille håndfuld frisk persille
  • Salt og peber

Sådan gør du..

  • Snit peberfrugt og løg fint.
  • Læg kødet i en stor skål, tilføj havregryn, æg, mælk, peberfrugt, løg, feta, salt, peber, og pres hvidløg i. Hak persille fint i skålen.
  • Bland det hele og steg dellerne i olie eller smør på panden eller tørsteg dem i ovnen.
  • Voila – så enkelt er der lækre kyllingedeller.!
  • Vi serverede vores deller med hjemmelavede fritter, aioli og frisk tomatsalat.

 

1

Collage

4

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mors dag