hvad skal jeg vælge?

opskrift – chokolade cupcakes

Photobucket

Her kommer den første opskrift på kage fra Søs’ dejlige, overdådige kagebord. Det kan varmt anbefales at sætte kagerne i køleskabet en lille times tid inden servering – så bliver konsistensen super lækker! Opskriften er inspireret af denne opskrift fra Sarahs Kager (totalt yndlings kageblog!).

Det skal du bruge..

  • 100 gram mel
  • 20 gram usødet kakao
  • 140 gram sukker
  • 1 ½ tsk. bagepulver
  • 40 gram blødt smør
  • 1,2 dl letmælk
  • 1 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 80 gram hakket mørk chokolade 70%
  • 80 gram hakkede mandler
  • Lidt salt

Til frosting…

  • 300 gram flormelis
  • 100 gram blødt smør
  • 0,4 dl letmælk
  • 50 gram smeltet mørk chokolade 70%

Sådan gør du..

  • Forvarm ovnen til 170 grader.
  • Pisk smør, mel, sukker, kakao, bagepulver og salt indtil alle ingredienser er blandet sammen.
  • Pisk mælk, æg og vaniljesukker sammen i en anden skål og bland de to skåles indhold sammen. Pisk til en glat konsistens opnås.
  • Vend den hakkede chokolade og de hakkede mandler i dejen.
  • Put papirsforme i en metalmuffinsform og fyld formene 2/3 op til kanten.
  • Bag 20–25 minutter og lad cupcakes afkøle inden frostingen smøres på.

Frosting…

  • Smelt chokoladen til frostingen og lad den køle af. Den skal være stuetemperatur inden den røres med de øvrige ingredienser.
  • Pisk flormelis og smør og tilsæt mælken.
  • Pisk den smeltede chokolade i – jo længere frostingen piskes, dets lettere bliver den.
  • Klip et lille hul i hjørnet af en frysepose og fyld posen med frosting. Pynt de afkølede cupcakes med frostingen.

Velbekomme!

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

2 kommentarer

  • nej nej nej, de ultimative chokolade cupcakes er dem her mudcake cupcakes !! 😀 De er vidunderlige!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvad skal jeg vælge?