lykken er #1

nyt hår

I over et halvt år har jeg ikke været til frisøren! Jeg tror aldrig det er sket før. Jeg er normalt typen, der er god til at gå til frisøren ca. hver 3. måned, fordi håret bare er mere sundt og lækkert når det bliver klippet jævnligt. Men denne gang er planlægningen altså gået skævt. Jeg endte derfor med at gå fra en ret kort Sharin Foo-ish page med tungt pandehår til dette look, som er en blanding af løvemanke og Vild Med Mary..

Photobucket

I onsdags kom jeg så endelig til frisøren. Jeg farver normalt selv mit hår af budgetmæssige årsager, men klipningen bliver overladt til de proffesionelle. Jeg kan godt lide når man ser forandringer efter en frisørtur, men når håret er kort som mit er pt. er det svært at lave en helt ny klipning hver gang, med mindre jeg skal ende ud i en militær karseklip – og det vil jeg helst ikke. Derfor gik jeg denne gang efter skråt pandehår (hvilket jeg normalt aldrig får klippet) og lidt etager i “længderne”. Ja ja, I know, I’m wild!

Photobucket

Jeg elsker bare følelsen af det nyklippede hår. Det føles blødt og lækkert! Og så kan man lave sådan en lille fin hestehale med det. Hvad synes I om min “nye” frisure? Og farven?

Photobucket

Photobucket

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #1