peach

ny menu

opskrifter

Jeg har lavet en ny menu i mere end én forstand.. Jeg har oprettet et punkt under min header, som hedder noget så opfindsomt som “opskrifter”. Herunder vil jeg samle links til alle de forskellige opskrifter jeg uploader på bloggen. På den måde kan I nemt hente inspiration til en ny menu i køkkenet 🙂 Jeg har allerede samlet et par middagsretter derinde og vil løbende linke til flere opskrifter. Meld gerne tilbage om menuen er brugbar og om der eventuelt er noget I mangler 🙂

3 kommentarer

  • helene

    Du må da ret så gerne dele opskrifter på noget af alt kagen..!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janne

    Fantastisk ide 🙂 Glæder mig til at blive inspireret.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

peach