opskrift - chokolade cupcakes

new in – strandtaske

Jeg har købt denne sivtaske i Bianco for et gavekort jeg vandt sidste år.. Der var 20 % på næsten alt i butikken da Søs og jeg var forbi og så var det jo svært at lade være med at købe den. Den er meget klassisk og jeg tænker den med fordel kan bruges på sommerens ferie sydpå og på strandture herhjemme. Nu hvor sommeren er kommet er det vel på tide at have den slags på plads, ikke? Hvad synes I om tasken?

 

Photobucket

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

2 kommentarer

 • Den er ret lækker 🙂 Jeg stod selv tidligere i dag og kiggede på en lignende taske og tænkte at sådan én må jeg da eje 😉
  Jeg har først lige set din blog i dag, men hvilken skam for hvor er det bare en rigtig fin en du har! 😀 Du har i hvertfald fået dig en fast læser på bloggen, som allerede glæder sig til dit næste indlæg 🙂

  Mange hilsner Tine
  http://liseogtine.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tusind tak for din kommentar Tine 🙂 Det er jeg rigtig glad for at høre 🙂 Jeg har allerede jeres blog på min Bloglovinliste – så I bliver læst flittigt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

opskrift - chokolade cupcakes