new in - bikinis

new in – earrings

Jeg fandt disse flotte øreringe i Pieces og kunne ikke lade være med at købe dem med hjem. Jeg har ikke nogen, der ligner dem, og det er en skam – for de er virkelig skønne! Jeg forestiller mig, at de kan redde et hvert kedeligt outfit og give et lidt mere unikt look til daglig. Der er lidt Zarah Voigt over dem, eller er det bare mig? Anyways de kostede 99DKK.. Hvad synes I?

Photobucket

Photobucket

4 kommentarer

 • Stine

  Hvilken Pieces butik har du købt dem i :)? Var nemlig forbi en i dag – og de havde dem desværre ikke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Jeg har købt dem i Vila i FRB centret.. 🙂 De havde to slags, denne og én anden, der mindede om dem..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er dødflotte!!
  Måske man skulle smutte forbi pieces 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in - bikinis