all by myself

new in – bikinis

Jeg lider af en slem form for bikini-fetich.. Hvert år skal der shoppes minimum én ny. Hver gang køber jeg bikinier i håbet om, at jeg kommer på solferie når nu jeg har mig en fin bikini. I år har jeg heldigvis allerede bestilt ferie sammen med kæresten, 2 uger endda (!) så jeg havde al mulig god grund til at shoppe disse to lækre bikinier. Hvad synes I om dem?

Photobucket

Photobucket

Begge er fra New Yorker..

2 kommentarer

 • Friske farver – det kan jeg godt li’! Det kan skal næsten være lidt festligt, når nu man kun lufter den sådan rigtigt om sommeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Det kan jeg kun give dig ret i 🙂 Man “tør” lidt mere mht. farver når det er sommer 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

all by myself