new in - buksedragt

madklubben

Vi fik den lækreste 3 retters menu hos Madklubben i Tivoli inden “Den Eneste Ene” forestillingen. Jeg har ikke tidligere prøvet Madklubben, men Søs fik mig lokket med – og jeg tror ikke det bliver den sidste gang. Tjek lige hvor lækker maden er! Og prisen er også helt fair. Vi fik hver en menu, vand og et glas cava for kun 230DKK pr. person. Det var intet mindre end fantastisk oplevelse i fantastiske omgivelser. Jeg er vild med deres indretning, både inde og ude! Maden var frisk og delikat. Søs og jeg valgte hver vores dessert. Jeg valgte en rabarbertrifli og Søs valgte en citronfromage – begge dele var muuuums. Se vores besøg på billederne herunder, find menuen vi fik og nyd at kunne spise med øjnene.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

3 kommentarer

 • Flotte billeder 🙂 og rigtig god mad med en dejlig betjening, spiser der tit om sommeren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker det sted..! De har jo flere restauranter end den, kan også varmt anbefale den i Store Kongensgade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tak Sanne 🙂 Det vil jeg kigge nærmere på. Jeg kunne helt klart sagtens finde på at tage derhen igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in - buksedragt