en nederdel - tre looks

jeg har fået nyt…

Photobucket

Søstre på slap line..

-Dankort med posten i dag. Ret heldigt egentlig.. De sidste 24 timer har været mere vilde end man skulle have troet! Fra mandag til onsdag har jeg været på overlevelsestur i skoven med jobbet. Det var tre hårde dage med vandring, overnatning i skoven, 13 km roning på Suså og samarbejdsøvelser en mas. Da jeg kom hjem onsdag smed jeg hovedet på sofapuden og gik død i 12 timer på sofaen.. Vågnede torsdag til middag (hvilket ellers ALDRIG sker for mig). Skrev lidt med Søs, som kedede sig og jeg foreslog, at hun kom ind til mig og overnattede. Vi har nemlig begge haft fridag i dag (fredag) og havde allerede planlagt en brunchtur sammen.

Photobucket

Netop hjemvendt fra tre dage i skoven – træt og glad!

Søs kom derfor herind i går eftermiddags. Vi sludrede lidt, så ANTM på nettet og farvede hinandens hår. Dernæst kørte vi ud og spiste running sushi (elsker bare løbende frisk fisk!). På vejen hjem stoppede vi ind forbi kræmmermarkedet ved Bellahøj i KBH, hvor nogle festlige toner ledte os ind i et stort telt. And guess what?! Det var en Sussi og Leo koncert vi var havnet midt i! Totalt fest – og så på en torsdag! Efter den vilde koncert slog vi et smut forbi min favorit café i Bronxhigh, nemlig Staalvand, hvor vi drak lidt kaffe inden sengetid (vild ungdom!).

Photobucket

Lækker running sushi på FRB.

Photobucket

Smukke Sussi og lækre Leo!

Da vi vågnede i dag tog vi ind på café WannaB og spiste den aftalte brunch. Det er en brunchtallerken, som helt klart kan anbefales! Super dejlig, frisk og lækker. Temmelig mætte trillede vi efterfølgende rundt på Strøget og handlede lidt i H&M, Gina Tricot, Bianco osv.. Men vi følte ligesom vi manglede ét eller andet.. Vi gik forbi en dør hvorfra der lød en høj summen, kiggede på hinanden og råbte i kor “TAAAATTOOOOOOO!!” – men det var ikke en tatovør lyden kom fra, det var bare en døråbner, der summede.. Temmelig spontant (og igen ulig os) fik Søs overtalt mig til at ringe til vores faste tatovør (lyder måske lidt trucker med en fast tatovør, men sådan én har vi altså..) Søs havde ikke regnet med, at jeg ville ringe. Men det gjorde jeg. Jeg havde ikke regnet med, at de havde tid i dag. Men det havde de. Såååå.. Vi endte altså shoppingturen med en spritny tattoo! Ret vild dag! Kunne I tænkte jer at se den nye tattoo?

Photobucket

Mega lækker brunch!

Photobucket

Favorit tatovøren, som netop har dekoreret os begge.. Igen..

Follow me on Bloglovin‘  /  Like me on Facebook

12 kommentarer

 • Hvornår får vi resten af dine tattoos at se 🙂 ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil gerne se alle dem du har! 🙂 Har fulgt med på TS også, og har aldrig troet du havde tatoveringer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Jeg har tre nu 🙂 Min baggrund på min header på TS var faktisk lavet med min tattoo – sådan et sommerfuglemønster. Viser gerne alle tre frem i et indlæg når denne er helet.. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad har i fået lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kom så med den!! 😀
  Vi vil se!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Light

  Ja jeg vil sørme også meget gerne lure ny tattoo 🙂
  /Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Lur med i morgen – der kommer et indlæg med den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Orv ja, jeg vil gerne se din nye tatovering! Elsker tatoveringer 😀 Og hurra for spontanitet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Hehe – ja den spontanitet kom lidt pludseligt 🙂 Glæder mig til at vise jer den.. Kig med i morgen – der kommer billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en nederdel - tre looks