den perfekte mandag

hvad skal jeg vælge?

Jeg har længe (meget længe) drømt om de her über bløde tørklæder fra Stylesnob.. De er bare lidt pebrede og det har holdt mig tilbage, men nu er de nedsat til 200DKK hos Saint Tropez og så skal jeg da ha’ et! Men hvilken farve? Army eller den klassiske sorte version? Eller måske endda begge to?! Hvad synes I?

3-Kopi

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

9 kommentarer

 • Louise

  Det sorte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helene

  Jeg ville vælge det sorte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tænker, at det sorte altid kan bruges til forskellige farver tøj, mens det army kan bruges til alt mit sorte tøj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Ok, så kom begge mine kommentarer – kunne ikke se den 1., derfor skrev jeg nr. 2. – ak ak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Personligt ville jeg vælge begge 2 🙂 De ser så lækre ud.
  Hvor er din taske fra – den ser også must-have agtig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tak for opbakningen 🙂 Så kan jeg med bedre samvittighed shoppe begge 😉 Tasken er købt sidste år i Neye.. Ved ikke om de har den mere og tror ikke den var noget specielt mærke. Det var bare en ægte læder til en ok pris 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg ville klart snuppe begge 2 🙂 Hvor ser de bare lækre ud (hvad hedder modellen, ved du det) ??
  Ps. fed taske – hvor er den fra ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Har selv gået og luret på det armygrønne, så nu hvor det er sat ned skulle man måske slå til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den perfekte mandag