pinseparty

glæd jer

I dag har jeg forberedt et laaaaangt indlæg om Sri Lanka som jeg poster i morgen. I kan godt glæde jer! Det er fyldt med eksotiske billeder, billedtekster og historier fra min rejse dertil i julen 2010. Jeg drømmer mig helt tilbage til landet med de mange elefanter og aber, den vilde natur, de snorlige tebuske på teplantagerne og de mange fine templer, ved gensynet med de mange feriebilleder..

Hop ind i morgen og læs mere om Sri Lanka.

Photobucket

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

pinseparty