3 i 1 tunika

distortion

I disse dage “hærger” Distortionfeberen i KBH’s gader! Der er dømt gadefest med kolde øller, tisning på åben gade og masser af god musik at danse til. Desværre har vejret valgt at skifte over til noget regn toppet med kulde, hvilket ikke er det bedste vejr til den slags gadefest.. Jeg har overvejet at tage derind i morgen med min søster, men hvis regnen også deltager i Distortion i morgen, så kommer vi ikke. Vi er ikke BFF’s med regnen – hun er en b*tch! Så hvis hun kommer så tror jeg, at vi tager i biffen i stedet.. Man skal jo være lidt kulturel, ikke? Er der nogen af jer, der har været/skal til Distortion? Hvad synes I om det? Og så til bonusspørgsmålet, hvis vi skulle ende i biografen; hvilken film bør man se lige nu?

Photobucket

Til alle jer der skal til Distortion – SKÅÅÅÅÅL!

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

1 kommentar

  • Karina

    Jeg var til Distortionen sidste år, og må indrømme at det ikke lige er mig, selvom jeg ellers er fast gæst på Roskilde Festival, men mit metto er også “Dem der danser, er dem som ikke har råd til at stå i baren” Så måske ikke det rette sted at være så 🙂

    Film, så synes jeg I skal prøve “elsk mig igen”

    P.S. frk. regn skal holde sig fra tivoli området i morgen, ellers kommer hun i seriøse problemer! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 i 1 tunika