bracelets

den perfekte mandag

Photobucket

Åh det har været en skøn dag! Solen har været for lækker og jeg har (forhåbentlig) overstået min sidste eksamen inden skolesommerferien. Jeg startede nemlig dagen med 4 timers skriftlig eksamen, hvor jeg kørte Cola, Cocio, Oreo og andet godt i hovedet mens jeg skrev kloge ord om international marketing og branding.. Meget interessant! Efter endt eksamen følte jeg mig let som en fjer. Jeg tog min tunge rygsæk på ryggen og gik ca. 3km hjem i varmen. Skrev til et par veninder for at høre om vi skulle catche up, men de var busy. Ledte derefter febrilsk efter venner, der ville tage med mig på Café Dalle Valle og spise billig mad i solen.. men de havde alle sammen andre planer. Måske jeg skulle skifte deo?! Nåh, men det gode vejr skulle jo ikke gå til spilde, så jeg cyklede lige et smut til midtbyen og tilbage igen.. 16 gode kilometer.. Så fik jeg da også lige motioneret lidt. Nu har jeg smækket en homemade pizza i ovnen og kastet mig på sofaen.

Se det var en dejlig mandag! Hvordan har jeres mandag været?

Follow me on Bloglovin‘  /  Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bracelets