nyt hår

den eneste ene

-måde at fejre en lørdag på! I dag har Søs og jeg været i Tivoli og se musicalen “Den Eneste Ene”. Billetterne til showet er faktisk en oldgammel fødselsdagsgave som jeg fik for knap 1 ½ år siden af Søs.. Eller altså, jeg fik billetter til Rihannas koncert i Malmø, som jo så blev aflyst, og derfor udbyttet med en tur i Tivoli til Den Eneste Ene.

Photobucket

Instagram (blogliebling) billede af scenen inden show..

Selvom jeg er ked af, at vi gik glip af Rihannas show, er jeg bestemt ikke ked af at have set “Den Eneste Ene” i dag. Jeg har altid været kæmpe fan af filmen og har set den et utal af gange. Jeg var derfor lidt spændt på hvordan musicalen skulle kunne leve op til mine forventninger inden showet gik i gang.

Photobucket

Officielt foto af castet..

Jeg var på forhånd glad for at se castet med bl.a. Linda P, Robert Hansen og Mia Lyhne, mens jeg var lidt mere skeptisk over at skulle se Christiane i den legendariske rolle som Stella. Jeg har altid haft et lidt ambivalent forhold til Christiane… Men tænk sig. Hun gjorde det sgu pisse godt!

Photobucket

Instagram (blogliebling) i pausen. Glade og tilfredse med showet..

Både sangene og sceneshowet var helt perfekt. Første halvdel af showet havde jeg lidt svært ved lade være med at sammenligne hver en replik med filmen, men da først jeg så bort fra det, blev jeg helt bidt. Linda P var en fantastisk Mulle og Mia Lyhne var altså slet ikke så ringe som anmelderne har sagt! Jeg vil i hvert fald anbefale jer at tage ind og se forestillingen, hvis I er til den slags 🙂 Ud over et godt show i Glassalen nød vi også et lækkert måltid mad i Madklubben i Tivoli.. Mere om det i et andet indlæg.

Jeg håber I har nydt lørdagen?

Follow me on Bloglovin‘ /  Like me on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt hår