opskrift – laber påskekylling

Jeg brændte resten af min energi i går af på at lave lidt lækker aftensmad til M og jeg. Der er intet bedre end at have god tid til at hygge om lidt mad til dem man holder af. Med tanken om hvor lang tid der går før jeg igen får hjemmelavet mad nød vi det ekstra meget!
Jeg lavede følgende:
- Kylling i marinade af soya, hvidløg, sennep, salt, peber og chili.
- Bagte rodfrugter (pastinak, kartoffel, gulerod og rødbede) i olivenolie og honning.
- Salat med peberfrugt, melon, æble og friske blåbær.
MUMS!
Faldt lige over din blog, da jeg søgte på Saint Tropez på nettet 🙂
Skøn hjemmeside – og lækker mad.
Må jeg spørge, hvor du har dine flotte lysestager fra, og om du ved om de evt. stadig findes i butikkerne – har bare været på udkig efter den slags/form i LANG tid.
Vil klart kigge forbi din blog igen.