blog-stop

ooo

Har desværre ikke fået blogget hele weekenden – har været out of office fra fredag til søndag. Weekenden er bl.a. gået med middag hos Mor og Far, konfirmation og kagebagning. Jeg er kommet med på “moden” og uploader dagligt billeder på Instagram – så hvis I skulle savne mig, er jeg at finde under navnet blogliebling. Her er et par billeder jeg har uploadet den seneste uge..

Photobucket

Sailor inspireret outfit..

Photobucket

Dagens outfit med morgente..

 

Photobucket

Regn på ruden efter en lang cykeltur..

Photobucket

 Fedtet pizza og cola med kæresten..

Photobucket

Kylling i karry a la mig 🙂

Hvad siger I til det Instagram halløj..? Er I selv på det? Og vil I se mere her på bloggen af de billeder jeg går og tager dagligt?

5 kommentarer

 • Jeg synes det er så hyggeligt med Instgram – så kom endelig med mere af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corrina

  Ej øv, skrev lige en lang kommentar og nu viser den, den ikke 🙁 Prøver lige denne som test inden jeg skriver en lang en igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corrina

  Stemmer for flere billeder her på bloggen 🙂 Elsker billeder, så det er helt fint med billed-blogs uden tekst.

  Har efterhånden oplevet en del bloggere som skriver på deres blog at de uploader masser af billeder på instagram – så er det bare jeg tænker “HVORFOR ikke på jeres blog?” Vi er stadig nogen som ikke er med på moden med det der instagram – jeg har ikke engang gidet bruge energi på at tjekke hvad det er 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Hej Corrina,

   Tak for din kommentar 🙂 Den lå til godkendelse hos mig (det gør de nogle gange) tror det var derfor du ikke kunne se den 🙂

   Det er dejligt at høre du ønsker flere billeder – skal nok smide mere herind både fra mobilen og mit cam 🙂 Instagram er en app på iPhonen, hvor man uploader billeder direkte. Meget smart når man er på farten og ikke lige kan skrive et langt indlæg – men det skal naturligvis ikke være det eneste man viser. Jeg skal nok også lave indlæg her på bloggen 🙂

   Rigtig god solskinsdag til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blog-stop