american sunshine

new in

Jeg havde sidste arbejdsdag i min afdeling i dag.. Det var lidt underligt sådan at skulle sige farvel til folk man har arbejdet tæt sammen med de sidste 8 måneder, men heldigvis rykker jeg ikke så langt. Jeg skal bare over på den anden side af gaden i en anden afdeling, men hos samme firma.

Jeg havde lavet noget æblekage til alle i afdelingen – det tog sin tid, da vi er (hedder det var?) over 60 ansatte. Alle tog super pænt imod mit søde indslag og tænker lidt, at jeg hellere må give jer opskriften snart, da den har været en stor succes de sidste mange gange den er blevet serveret.

Mine kollegaer var simpelthen så søde – de havde samlet ind til en fin afskedsgave til mig. Jeg fik bl.a. en lækker te, som er en skøn blomsterblanding med det hyggelige navn “Farmors blomster te”. Derudover fik jeg fine lys, potterplanter, de sødeste blomsterformede bolcher og et smukt STORY by Kranz & Ziegler armbånd med marguerit charm. Helt vildt overvældende med så mange flotte ting! Har allerede besluttet mig for, at der skal samles Kranz & Ziegler charms fremover.

Vi blev alle enige på kontoret om, at dette var den bedste mandag.! (På trods af afskeden..) Hvordan har jeres mandag været?

Photobucket

Jeg elsker virkelig te!

Photobucket

De fine nye planter..

Photobucket

Har I set bolcher så yndige før? De passer perfekt til følelsen af forår!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

american sunshine