føddernes forkælelse

laughing my day away

1. april er lidt en shitty dag.. man ved ikke helt hvem eller hvad man kan stole på og det er egentlig lidt frustrerende. Jeg har normalt ikke selv held med at lave de vilde aprilsnar jokes – men sidste år fik jeg lavet den bedste! Jeg har skrevet om den på min gamle blog, men gengiver den her til jer der ikke måtte have læst den..

1. APRIL 2011

Oh hvor jeg normalt hader 1. april.. Man kan ikke stole på nogen som helst. Og i dag var det så mig man ikke kunne stole på. Og så var det jo egentlig meget sjovt 🙂

Som nogle måske ved skal min søster og jeg på ferie til Tyrkiet. Der har været en del korrespondance mellem rejseselskabet og undertegnede for at få styr på værelsesplaceringen.. Jeg “faker” en mail fra fiktiv ansat i rejseselskabet (Stefan Nielsen) om, at de værelser vi har bestilt er nogle bittesmå nogle i skyggen, uden udsigt, uden balkon og i det hele taget nogle rigtige møgværelser! Og for at toppe det, skriver jeg, at vi heller ikke har mulighed for at opgradere til de “gode” værelser, som ellers kun koster 200,- ekstra. Jeg videresender denne mail til min søster med teksten “FUCK!” ovenover..

Straks efter ringer hun..! Jeg tager den ikke og ringer hende op et kvarters tid senere. Lettere irriteret over, at rejseselskabet har lovet hende nogle helt andre værelser ved bestillingen, fortæller hun, at hun har ringet til rejseselskabet og brokket sig. Damen fra selskabet var yderst uforstående overfor hvor disse fejlinformationer om de små l*rte værelser kom fra. Min søster har fortalt hende, at det er en “Stefan Nielsen”, som har mailet til mig og damen har svaret hende, at hun undrer sig over, at Stefan Nielsen har mailet med mig, da han sidder i en anden afdeling.. (Hvordan skulle jeg vide, at der rent faktisk VAR en Stefan Nielsen ansat? Hvad er oddsene?!)

Jeg begynder simpelthen at skraldgrine af min søster i telefonen. Og hun opfatter det ikke! Hun fortsætter med at være lidt muggen over, at de har været så dårlige til at informere hende ved bestillingen.. Til sidst græder jeg af grin og må fortælle hende, at hele mailen er opfundet og at hun altså har videresendt en mail til damen fra rejsebureauet som er pure opspind fra min side.

SHIT det var pinligt at skulle forklare rejseselskabet, at hele denne klagesag fra min søster skyldtes en simpel spøg fra min side -tilgengæld er vi vidst nu sikret havudsigt 😉

Det var sidste år aprilsnar – i år har jeg ikke formået at lave én eneste. Har I lavet nogle sjove nogle eller været udsat for nogen gode jokes?

Photobucket

Et fedtet billede af mig fra den omtalte ferie, som blev mere end bare god på trods af min lille joke før afrejse..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

føddernes forkælelse