ferie på budget

denim days

Jeg er pjattet med denim! Har altid været det og vil altid være det. Denim kan bruges både sommer og vinter – og jeg gør det gerne. Her har jeg taget et par gode gamle denim shorts på og mixet det rå denim med en mere feminim rosa top og en blonde vest til at bløde looket lidt op..

Hvad er jeres favorit sommer items?

Photobucket

Top, vest og solbriller: H&M. Shorts: Vero Moda.

Photobucket

2 kommentarer

 • Jeg har lige præcis de samme shorts. De er altså super behagelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   De er SUPER gode 🙂 Folder altid lige mine en ekstra gang (har for korte ben til dem 😉 )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ferie på budget