drømmer om

blog-stop

Photobucket

Kan sgu godt køre lidt træt i det en gang i mellem.. Det her blogging. Vil på en eller anden måde bare for meget med min blog. Jeg vil gerne underholde, inspirere, kommunikere, lytte, vise outfits, personlighed og individualisme. Alt dette mixet sammen i én stor blanding af forventninger som jeg dagligt trækker ned over hovedet på mig selv som en plastikpose, der langsomt tager livet af mig. Jeg skaber tårnhøje forventninger til mig selv. Jeg ender tit med at tænke tanker så som:

“Jeg viser aldrig noget som helst lækkert kluns på min blog!”

“Jeg burde have langt bedre kvalitet på mine billeder – de er for grynede/farverige/kedelige/usammenhængende!”

“Jeg er for upersonlig..”

“Jeg vil ikke kede folk med alt for lange indlæg..”

Negative tanker gør absolut ikke min blogging bedre, ej heller forventninger om at være en blogger som jeg ikke er.. Jeg er “bare” en pige fra provinsen, som er flyttet til noget så uglamourøst som Brønshøj, sammen med et læs af ambitioner om at ville frem i verden. Jeg går helst i flade sko og elsker slidte cowboybukser. Jeg bruger ikke meget tid på make-up, men elsker lange varme bade og nyvasket hår. Jeg lever ikke det vilde singleliv, ej heller et liv med masser af druk og fester. Jeg elsker at hænge ud med min kæreste og føler mig faktisk mest lykkelig når jeg tænker på ham! Jeg kan godt lide at lave masser af mad og nej – jeg er ikke modella slank.. Jeg ville ønske jeg var, men hvorfor lyve overfor mig selv? Jeg er heller ikke just rig, men har efter megen (hård) træning snart lært at prioritere mine penge således at jeg får maksimalt udbytte af det lille input der gemmer sig på lønkontoen. Jeg går på arbejde på kontoret hver dag med de udfordringer og glæder det kan bringe – glamourøst og fashionblogger-agtig er det dog ikke. Jeg er god nok som jeg er – bevares, men alle disse ting gør, at jeg måske ikke kan leve op til de vrangforestillinger jeg render rundt med om hvad “en god blog” er. Jeg bliver aldrig højere end mine 169, eller tyndere end som så, jeg bliver (måske) aldrig så rig, at jeg kan købe alt jeg drømmer om og jeg vil aldrig komme til at feste både torsdag, fredag og lørdag. Men jeg håber ikke, at det gør min blog til en dårlig blog?

I sidste ende skal blogging være sjovt! Det skal være sjovt for mig og give mening for mine læsere. Det skal være et sted hvor jeg kan skrive om mine ups and downs. Det skal være frirummet hvor jeg kan poste en billedserie af alt mellem himmel og jord når jeg lyster. Et sted for jeg kan skrive om det sjove i livet; blondinedumheder, parforhold, familie, shopping, ferier, solskin, biografture, hyggedage, varm kakao, yndlingssweateren eller min favoritrestaurant, men det skal også være et sted hvor de mere seriøse emner kan blive taget op, som her.

Når jeg en gang i mellem bliver usikker på mig selv, tror jeg det bunder i, at jeg gerne vil være sikker på, at I kan lide hvad jeg laver. Jeg vil så gerne please. Men ærligt? Så mister bloggen personlighed hvis ikke jeg en gang i mellem husker at mærke efter hvad jeg egentlig helst vil skrive om. Jeg er glad for de kommentarer jeg får fra jer – det en dem, der gør blogging sjovt! Tusind tak til alle der læser med. Jeg håber, at I fortsat vil læse med og måske endda sprede budskabet om bloggen til folk omkring jer?

Knus Provinspigen med hovedet fuld af ambitioner

22 kommentarer

 • Jeg elsker at følge din blog – præcis som den er 🙂 Bliv ved med at holde fast i at mærke efter hvordan du gerne selv vil have den – så du forbliver glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tak Tina – det er jeg virkelig glad for at høre 🙂 Du har fuldstændig ret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg bliver simpelthen nødt til at give dig en kommentar med på vejen. Jeg har læst din blog fra før du kom over på bloggers delight. Jeg synes, helt ærligt, at din blog er en af de skønneste, der findes! Du virker som en dejlig pige med begge ben plantet solidt på jorden, ikke præget af, hvad andre bloggere gør og andet gøgleri. Jeg nyder at se billeder af dine blomster, dit tøj, dine ferier og hvad du nu ellers har at byde på.

  – Natasja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tak navnesøster 🙂 Det er en virkelig sød kommentar. Jeg er glad for at du sætter pris på mine indlæg 🙂 Tak fordi du læser med!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liselotte

  Jeg vil også blande mig nu! Jeg har heller aldrig skrevet en kommentar til en blog før – men nu er det vist på tide 🙂
  Jeg elsker din blog, og har været en utrolig flittig læser af den længe (også før den blev rykket til bloggersdelight!). Du er simpelthen så tilpas herlig nede-på-jorden, skriver om emner (og mode), hvor alle kan være med, også er det tilsat god portion humor :-).
  Faktisk har din blog inspireret mig så meget, at jeg om ikke så længe går i luften med min egen blog! – så tak for at være mit “blogger forbillede”!
  Håber jeg fortsat kommer til at læse mange flere indlæg fra Blog Liebling!

  /Kram Lotte
  – din efterfølger i lejligheden på schillerstrasse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Hej Lotte!

   Hvor sjovt du også læser med 🙂 Tak fordi jeg må være dit blogger forbillede – det er en stor ære at kunne inspirere 🙂 Jeg håber det går dig rigtig godt og at du nød opholdet i den dejlige lejlighed? Jeg savner den 🙂

   Knus N

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liselotte

   Jamen det går det skam. Jeg har efter Berlin slået mig ned i Århus, hvor jeg bare nyder liver (som også er det, min blog kommer til at handle om..). Jeg nød det sååå meget! Jeg havde mit bedste år til dato i den lejlighed 🙂 Så savner både byen og lejligheden nærmest på daglig basis! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Hej du 🙂
  Jeg har fulgt dig rigtig længe efterhånden, og det er der en rigtig god grund til! Jeg synes nemlig, at du er super interessant at følge. Du har et dejligt og meget realistisk syn på livet, og jeg elsker at læse din blog! HVER DAG!
  Jeg bliver vildt inspireret af alle dine indlæg, om det så er ferie, bolig, outfits… you name it.
  Synes, det er skønt, at du er så ærlig!
  Tak for en dejlig blog og hav en fantastisk weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Iiiiih tusind tak 🙂 Bliver helt vildt glad for de mange fantastiske og konstruktive kommentarer! Jeg er glad for at du synes godt om mixet af forskellige indlæg og har lyst til at følge med dagligt 🙂

   Tak fordi du læser med og glædelig 1. maj 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Sys de blog er skøn. Elsker dine billeder og din uformelle tilgang. Jeg følger stadig med og elsker din alt-godt-fra-havet blogblanding af emner 🙂 Bare bliv ved :)! Mvh Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tusind tak Lisa 🙂 Alt-godt-fra-havet – god beskrivelse af bloggen 😀 Velkommen i rodebutikken 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • helene

  Jeg husker at jeg tidligere spurgte dig hvor pokker du fik al dit overskud fra..! Jeg kan godt forstå du kører død i det ind i mellem. Det gør man jo også i vasketøj, indkøb og arbejde. Sådan er det. Jeg har aldrig tænkt at du har dårlige billeder på din blog, ej heller har jeg nogensinde tænkt at din blog var upersonlig. Eneste kritik jeg har – jeg har unliket dig på facebook, fordi jeg synes du altid lå i min newsfeed.. i stedet for bor du her i min ‘foretrukne’. Det kan jeg meget bedre lide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Jeg tænker aldrig rigtig på mig selv som en overskudsperson – jeg kører mig selv hårdest muligt, men man når jo aldrig ALT det man gerne vil 🙂 Det er dét, der kan gå mig på 🙂

   Jeg er ked du har slettet dit like på FB. Jeg kan godt forstå du ikke vil have mine nyheder op hele tiden, men du kan stadig like OG undlade at få opdateringer i din nyhedsfeed, hvis du skulle have lyst 🙂 Du skal bare holde pilen på et feed fra mig, klikke på den lille pil, der kommer frem ude til højre og trykke på “Skjul alle af Blog Liebling” 🙂

   Uanset hvad er jeg rigtig glad for at du følger med og kommenterer – det er super dejligt 🙂 God weekend! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt indlæg! Jeg har også gået med mange af de samme tanker, og er kommet frem til, at det handler om ikke at sammenligne. Jeg bliver heller aldrig ligeså høj, tynd, stylet og med samme livsstil som mange af de store/gode bloggere, hvilket selvfølgelig godt kan ærgre mig, men samtidig er jeg jo tilfreds med hvad jeg er, og har fundet mit eget fokus på min blog.
  For mig handler det om, at bloggen er mit udfoldelssted, og så ikke så meget om, hvordan andre gør det. Derfor er jeg også stoppet med at kigge på besøgstal, jeg vil bare gerne have det sjovt med det jeg laver. Og de kommentarer jeg får, vidner om, at andre også godt kan lide mit univers. Nå, men det var bare min holdning til sagen ^~^

  Og så vil jeg lige slutte af med at sige, at jeg synes, du gør det godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tak Stine 🙂 Du har ret – blogs om piger, der ikke er “idealet”, men som alligevel er gode nok er vel heller ikke helt skidt? Vi skal vel alle sammen finde ro i os selv, hvem end vi så er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Sender en virtuel krammer!
  Jeg er helt vild med din blog og dit univers! Grunden til at den er en af mine yndlings er netop fordi du er så personlig og virkelig nede på jorden. 🙂 De ting du viser på bloggen rammer bredt, fordi man kan være med, selvom man ikke har det største shoppebudget i verden.

  Og så eeeelsker jeg dine rejseindlæg! Da du skrev om Tyrkiet var jeg lige ved at tvinge min stakkels kæreste op i en flyver for at tage afsted med det samme! Og du har virkelig også solgt Egypten!

  Tusind tak for en blog der er mindst lige så fantastisk som du er!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Iiiih tak 🙂 Hvor er jeg glad for at du synes om rejseindlæggene – det er nok nogle af mine favoritindlæg at skrive 😀 Jeg kommer til at skrive mere om Tyrkiet senere på året og så rammer vi også Berlin til sommer 🙂

   Tusind tak fordi du er en fantastisk læser – håber du vil læse med på de kommende indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Skønne du,
  Dejligt at du er dig selv og hudløs ærlig!
  Jeg ÆLSKER at læse om dig, se dig i dine lækre outfit og følge med i dit liv!
  Kh P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tak Pia <3 Jeg er glad for du følger med herinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har aldrig skrevet en kommentar til mig, men bliver nødt til at gøre det nu! Lov mig for alt i verden at du ikke stopper med at blogge, fordi du ikke kan leve op til ‘idealet’. Tro mig, der er ingen der lever op til det.

  Jeg syntes at du og din blog, er helt igennem fantastik som den er.. Jeg elsker at du går i flade sko, og elsker slidte jeans – Det gør jeg nemlig også selv, og derfor kan jeg relatere mig til dig.. Jeg elsker at komme til din blog, og læse om hvordan verden ser ud i virkeligheden, og ikke altid læse om den ‘opstille falske virkelig’ som man kan se på mange andre blog (sorry til andre blogger)

  Du har en god blog, for du viser hvem du er, og ikke hvem du vil være.

  Hold fast i det, og sig til dig selv at du er god nok – FOR DU ER BEDRE END DET 🙂

  Mange knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

   Se bort fra stavebøffer 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Tusind tak for din søde kommentar! Jeg lover dig højt og helligt, at min blog har mange posts endnu 🙂 Jeg er glad for at høre, at du synes mine “ulemper” faktisk er en fordel og jeg er rigtig glad for at du læser med 🙂

   Rigtig dejlig weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

drømmer om