ooo

american sunshine

Nu hvor vejret pludselig har besluttet sig for, at det skal være sommer (JUHUUUU), har jeg fundet et lille labert outfit, som jeg ikke ville have noget imod at eje.. Jeg har skrevet om både USA trenden samt min fetich for denim shorts før, men jeg gør det igen.. – Det er et outfit, der holder hele vejen denne sæson!

Photobucket

Ørestikker: Izabel Camille. Tee: Saint Tropez. Shorts, taske og sko: H&M.

4 kommentarer

 • Fedt sæt. Jeg elsker de lyserøde sko, tror selv jeg skal have erhvervet mig noget lignende. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Synes også de ser meget behagelige ud og så koster de kun 249DKK i H&M – det er ikke så galt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Corrina

  Jeg har prøvet at kommentere 2 gange på dit blogindlæg fra igår, men den viser ikke mine kommentarer :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ooo