opskrift - karrysuppe

opskrift – pandebrød

 photo 702dca7f-cf59-4314-bdb4-e62c0b9a9cb5_zps646d83cc.jpg

Opskriften giver ca. 10 – 12 pandebrød.

Det skal du bruge..

  • 400 g. hvedemel
  • 1 dl. lunkent vand
  • 1 dl. ymer
  • 25 g. gær
  • 1 spsk. honning
  • 2 spsk. olie
  • 1 tsk. groft salt

Sådan gør du..

  • Bland det lunkne vand med ymeren og rør gæren ud i blandingen.
  • Tilsæt olie, honning og salt. Rør rundt. Tilsæt mel lidt efter lidt og rør undervejs.
  • Ælt dejen igennem og stil den eventuelt til hævning en times tid (kan undlades).
  • Del dejen i 10-12 små portioner og rul dem flade (de skal ca. være 0,5 cm).
  • Pensel brødet med olie og steg det på en pande til det er gyldenbrunt.
  • Serveres med hummus, tzaziki, til suppe eller i stedet for flûte.

Velbekomme!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

opskrift - karrysuppe