opskrift – pandebrød

Opskriften giver ca. 10 – 12 pandebrød.
Det skal du bruge..
- 400 g. hvedemel
- 1 dl. lunkent vand
- 1 dl. ymer
- 25 g. gær
- 1 spsk. honning
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. groft salt
Sådan gør du..
- Bland det lunkne vand med ymeren og rør gæren ud i blandingen.
- Tilsæt olie, honning og salt. Rør rundt. Tilsæt mel lidt efter lidt og rør undervejs.
- Ælt dejen igennem og stil den eventuelt til hævning en times tid (kan undlades).
- Del dejen i 10-12 små portioner og rul dem flade (de skal ca. være 0,5 cm).
- Pensel brødet med olie og steg det på en pande til det er gyldenbrunt.
- Serveres med hummus, tzaziki, til suppe eller i stedet for flûte.
Velbekomme!
Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook
Ingen kommentarer endnu