spring time

min fredag

Ligesom så mange andre danskere brugte jeg fredagen på at se X-Factor! Normalt ser jeg det alene fordi kæresten er på job, men i fredags havde jeg brug for lidt familietid så jeg havde inviteret min søster på besøg. Det var super hyggeligt. Jeg biksede lidt pitabrød sammen og hun medbragte Pepsi Max og chips. Perfekt teamwork! Så lod vi ellers bare brysterne hænge, håret ugle og smed fødderne op mens vi nød hinandens selskab.

Det var en dejlig fredag! Hvordan så jeres fredag ud? Was it goooood?

Photobucket

4 kommentarer

 • blogliebling

  Det er de bedste aftener, dem hvor man bare er sig selv og giver slip på alt hvad man ikke kan have i hænderne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Så lad vi bare brysterne hænge” – fedt udtryk..! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin blog:-)

  teensisters.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder sku som en dejlig aften.. Dejligt at kunne være helt sig selv med sin søster, og bare lade brysterne hænge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

spring time