dagens dilemma

i have a dream

Min kæreste og jeg vil enormt gerne til USA sammen en dag.. Jeg elsker at se verden og har endnu ikke været “over there” desværre. Jeg kunne godt tænke mig at drage derover en længere periode, køre rundt i en lækker bil, slikke sol og se en masse af det man altid har hørt om og set på film – og så vil jeg drikke litervis af cola og milkshakes og spise burgere til jeg flækker.!

Der er imidlertid lang tid til jeg kommer i nærheden af en rejse til USA. Så indtil jeg kan komme til USA har jeg fundet lidt som kan få USA til at komme til mig! You like?

Skriv gerne hvad I eventuelt har set eller gerne vil se i USA – vil gerne drømme mig lidt væk for en stund 🙂

Photobucket

13 kommentarer

 • Jeg har indtil nu kun været i New York og vil så gerne opleve mere af USA – selvom NYC HELT sikkert skal besøges igen! Har fundet denne side om insider tips fra lokale newyorkere og synes det er super god inspiration til nogle ting man måske ikke selv ville opdage…
  http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • USA

  Jeg drømmer også om roadtrip i USA og håber at komme afsted næste år. Indtil du kan komme afsted, vil jeg anbefale denne hjemmeside. Jeg bruger den selv til at planlægge min rejse lidt på forhånd og sætte mig ind i, hvilke fede steder der er at besøge 🙂

  http://www.fdm-travel.dk/usa/

  Hilsen Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan anbefale Californien og San Francisco, aldrig har jeg følt mig så meget hjemme i en by som i den!! Den er SÅ fantastisk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bor pt. i Atlanta, Georgia, USA, og jeg kan bekræfte, at det der USA altså bare er skønt 😉 Selvfølgelig er der også downsides, men når man ved, at man kommer hjem til dejlige Danmark igen (med rugbrød og cykel <3 ), så er der ikke meget at klage over. Og alle de der fordomme, man har om USA og amerikanerne – de passer altså. Det er SÅ amerikansk herovre (sjovt nok, ikk' 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, elsker denne collage. + Cooola! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Marie-Louise: Hehe – me2 🙂 + burger 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Super fede items, hvor kommer strikken fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal til New York i nat, og jeg glæder mig simpelthen så meget!
  Glæder mig sådan til at prøve (og smage) alle de “typiske” USA-ting, og ikke mindst til at se om det er så stort som man regner med! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Sofie: God tur! Kan godt forstå du glæder dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal til USA her til sommer. Skal derover i 10 uger, hvor jeg skal arbejde de 8 af dem i Californien og ferien bliver i New York. Skal derover i forbindelse med min uddannelse. Glæder mig SÅ meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • blogliebling

   Maria: Er slet ikke misundelig 😉 Det lyder fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, det kunne være fedt at tage til USA – jeg drømmer bare om New York og spændende vintage-butikker og bare at se lidt af det land man har set så megeet af i tv. Jeg tror det ville være lidt surreelt! 🙂

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

dagens dilemma