home sweet home

føddernes forkælelse

Lad mig præsentere jer for årets første sandalkøb! Meget basic, men VIRKELIG bløde læder sandaler fra Samsøe & Samsøe! Da jeg stak fødderne i dem vidste jeg med det samme, at de bare måtte med mig på ferie! (Hvilket er lige om lidt! Sh*t jeg glæder mig!!!) På søndag tager Søs og jeg ud og kigger på det nye sommerlir, der ligger i butikkerne nu. Så må vi se om der er noget andet vi skal have med på ferie… Hvad synes I om sandalerne her?
Photobucket

5 kommentarer

 • blogliebling

  Hehe sorry Mette 🙂 Jeg trængte til nye græsgange – så her er jeg 🙂 Er glad for du har fundet mig herinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • blogliebling

  Tak 🙂 Det vil jeg gøre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de lækre. Dem kunne jeg også godt bruge 🙂 Hvad søren laver du egentlig herinde? Haha.. Blev helt forvirret da du ikke havde opdateret på trendsales 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er da vildt flotte 🙂

  Hvis du har lyst, skal du være velkommen til at kigge forbi og deltage i min konkurrence på min blog : http://jadoreblog.dk/boozt-konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helene

  Ej hvor er flotte. Dem vil jeg også have!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

home sweet home