home sweet home

anderledes dagens

Her kommet mit første dagens outfit post. Det er et lidt usædvanligt et af slagsen, nemlig et begravelsesbillede fra dagen i går. Min søster og jeg smiler det bedste vi kan inden kirken (mens makeuppen stadig sad hvor den skulle). Efter kirken var vi noget mere røde og våde om øjnene, men for mit vedkommende også en smule lettet. Det hele gik rigtig fint. Kisten var smukt pyntet, der var flotte buketter rundt omkring ham, solen skinnede, mange var fremmødt og præsten holdt en flot tale. Vi fik sunget nogle smukke salmer og jeg fik sendt et luftkys til kisten og hviskede at jeg elsker ham. For det gør jeg stadig selvom han er smuttet op i skyerne.
Photobucket

 Mit outfit består af:

Jakke og kjole: Saint Tropez / Solbriller: H&M / Strømpebukser: Woolford / Ballerinaer: Dune / Smykker: Pilgrim

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

home sweet home